Punggung Kepada Rakyat?

"NAK LAGI ! NAK LAGI !"


Protes sejuta rakyat jadi insiden memalukan

06/07/2008 8:58pm

KUALA LUMPUR 6 Julai _ Perhimpunan `protes sejuta rakyat-protes sampai turun' yang mencetuskan insiden memalukan apabila seorang penyanyi jemputan bertindak liar membuka seluar di hadapan pengunjung yang hadir tatkala waktu solat maghrib sudah hampir.

Insiden itu seterusnya membawa kepada pergaduhan antara hadirin apabila mereka cuba menyerbu ke arah penyanyi dan rakan-rakan kumpulannya gara-gara tidak berpuas hati dengan apa yang berlaku.

Penyanyi berkenaan sedang membawa lagu bertajuk Jilat itu bertindak membuka seluarnya dan membelakangkan dirinya ke arah hadirin sambil menjerit jilat berkali-kali.

Penyanyi berkenaan kemudiannya dibelasah oleh segelintir hadirin walaupun pekara itu cuba disembunyikan oleh pihak penganjur.

Penyanyi sekitar seusia awal 20 tahun itu merupakan penyanyi utama kumpulan Karburetor Dung yang ditampilkan oleh pihak penganjur sebagai selingan antara ucapan.


sumber gambar :http://hard-t.blogspot.com/


First this

then....
then....
then....then....then....then....

then....

then....

then....

then....

then....

....................................................................GOTCHA....
ini pula sumber lain

Penulis Hishammuddin Rais kemudiannya memohon maaf kepada para penonton dan berkata beliau bertanggungjawab di atas yang berlaku.

Beliau juga menjelaskan beliau yang membawa kumpulan tersebut dan mereka tiada kena mengena dengan mana-mana parti politik.

Hishammuddin juga kelihatan terlalu sedih dan mengalirkan air mata.APE NAK JADI LA......Adakah ini konspirasi juga ???kelakar..........